Mervyn

Locked
hepp97
Vaatleja

Mervyn

Post by hepp97 »

MINU baasis elav karluks10 sai xray eest banni. Siis ostis ta banist vabaks, ja mu baas sai resetti. Pange nüüd tagasi nagu ta enne oli. Mina pole süüdi selles, et karluks10 xrays nagu ma ennist ütlesin.
Mervyn

Post by Mervyn »

Ma tegin nii nagu mulle öeldi - hävita karluks10 asjad.

//ja said 36h mute kaa, mängijad kaebasid su peale ning näitasid pilte.
Image
Image
Image
Image
hepp97
Vaatleja

Post by hepp97 »

Kuidas peaks mängija reageerima sellele, et loll moderaator kustutab pool veealusest baasist ära, mis võttis terve päeva? Miks pole olnud lihtsam lihtsalt karluks10-ele permanent ban panna Xray eest või siis tema chestid ära lõhkuda? Miks peavad kannatama süütud, kes aitasid kaasa hackeri karistamisele? See ei kõla üldse loogiliselt... Pealegi - mine vaata sander998; enne kui tegin PVP mingi downiga (lol) siis see
kana tegi pidevalt FlyPVP.

Xray saab lühema banni kui see, kes ropendab.

- - - Updated - - -

Tegelt pohhui kustuta terve mu baas ära ja lükka perma bann peale mulle. Istu siis endale küünal ka sisse :) Teised võta mu protectist välja ja anna minu asjad Uros1511'le.
Mervyn

Post by Mervyn »

Ropendajad ei saa banni, vaid saavad mute.
Ning see loll "moderaator" rollbackid karluks10'e asjad ära, mitte ei kustutanud sinu baasi, millest pool oli karluksi ehitatud.
Mida ma sellest sander998'st vaatan? Ega ta 24/7 reegleid ei riku. Mulle pole temast mitte keegi tõestust näidanud, et ta rikub mingit reeglit ning praegu jääb ta karistuseta.

Tõesti soovid banni?
Image
Image
Image
Image
Harbinger
Vaatleja

Post by Harbinger »

Hepp, ma ütlesin ennem juba sulle, et ära plõksi nii palju...
hepp97
Vaatleja

Post by hepp97 »

Kergem oleks lihtsalt kustutanud karluks10.dat... kõik ta asjad oleksid ära kustunud. Sa vist tõesti ei jaga serveri juhtimisest midagi. Harbinger sa kao nahhui. Mervyn lükka ban peale. bye
Chill
Liige

Post by Chill »

mis mõttega sa seda banni niiväga tahad? Kui enam mängida ei taha siis lihtsalt ära mängi seal, selleks pole sulle banni vaja.
Mervyn

Post by Mervyn »

Chill wrote:mis mõttega sa seda banni niiväga tahad? Kui enam mängida ei taha siis lihtsalt ära mängi seal, selleks pole sulle banni vaja.
Vaata kes räägib. Ise hakkasid serveris täiega nussima, et banni saada. Griefisid, flypvp'sid jms.
Aga okei, kui herr hepp soovib ban, siis bannime ära - mina vastu pole.
Image
Image
Image
Image
Locked