Mervyn
Kuidas peaks mängija reageerima sellele, et loll moderaator kustutab pool veealusest baasist ära, mis võttis terve päeva? Miks pole olnud lihtsam lihtsalt karluks10-ele permanent ban panna Xray eest või siis tema chestid ära lõhkuda? Miks peavad kannatama süütud, kes aitasid kaasa hackeri karistamisele? See ei kõla üldse loogiliselt... Pealegi - mine vaata sander998; enne kui tegin PVP mingi downiga (lol) siis see
kana tegi pidevalt FlyPVP.
Xray saab lühema banni kui see, kes ropendab.
- - - Updated - - -
Tegelt pohhui kustuta terve mu baas ära ja lükka perma bann peale mulle. Istu siis endale küünal ka sisse
Teised võta mu protectist välja ja anna minu asjad Uros1511'le.
kana tegi pidevalt FlyPVP.
Xray saab lühema banni kui see, kes ropendab.
- - - Updated - - -
Tegelt pohhui kustuta terve mu baas ära ja lükka perma bann peale mulle. Istu siis endale küünal ka sisse

Ropendajad ei saa banni, vaid saavad mute.
Ning see loll "moderaator" rollbackid karluks10'e asjad ära, mitte ei kustutanud sinu baasi, millest pool oli karluksi ehitatud.
Mida ma sellest sander998'st vaatan? Ega ta 24/7 reegleid ei riku. Mulle pole temast mitte keegi tõestust näidanud, et ta rikub mingit reeglit ning praegu jääb ta karistuseta.
Tõesti soovid banni?
Ning see loll "moderaator" rollbackid karluks10'e asjad ära, mitte ei kustutanud sinu baasi, millest pool oli karluksi ehitatud.
Mida ma sellest sander998'st vaatan? Ega ta 24/7 reegleid ei riku. Mulle pole temast mitte keegi tõestust näidanud, et ta rikub mingit reeglit ning praegu jääb ta karistuseta.
Tõesti soovid banni?

Vaata kes räägib. Ise hakkasid serveris täiega nussima, et banni saada. Griefisid, flypvp'sid jms.Chill wrote:mis mõttega sa seda banni niiväga tahad? Kui enam mängida ei taha siis lihtsalt ära mängi seal, selleks pole sulle banni vaja.
Aga okei, kui herr hepp soovib ban, siis bannime ära - mina vastu pole.