Tiigripoja valetamine

Locked
Noobmees123
Noor liige

Tiigripoja valetamine

Post by Noobmees123 »

Alguses olin niisama homes ja nägin kuidas amitman33 kirjutas et: Don´t trust tiigripoeg he will kill you!( vms ). Otsustasin rääkida amitman-iga. Tpa-sin tema juurde ja tahtsin tiigripojaga pvp teha ( 1 vs 1 ). Igastahes leppisime kokku et asjad tagasi, kui võitlema hakkasime siis kaotasin. Selle koha lähedal kus surma sain oli laava. Tiigripoeg korjas mu asjad üles ja kui tagasi küsisin (esimest korda) siis ta ütles et asjad kukkusid laavasse. Tegin ./back ja n2gin kuidas ta asjad chesti pani ja kui küsisin teist korda asju siis ütles et peab minema ja läks mängust välja!

Kaotasin: enchant iron rüü
enchant vibu
enchant diamond mõõga
stack nooli
ja muud nodi

Toimus: 1.01.2014, kell: umbes 20.00
Mervyn

Post by Mervyn »

Alati kui lepid kellegagi kokku, et asjad tagasi, siis tee pilti.
Image
Image
Image
Image
Noobmees123
Noor liige

Post by Noobmees123 »

Mul on ka tunnistaja HeaMees
ArmyOps
Vaatleja

Post by ArmyOps »

Sul ei ole pilti, kuid leppisite kokku, et asjad tagasi, siis sul on siiskit tõestus olemas arvutis.
Mine oma minecraft kausta, ning otsi sealt järgnev kaust nimega "logs" seal leiad sa hästi palju logisid. Viimatu mängitud kord on kokku pakkimata, ehk siis "Latest.log" ava see ning otsi üles koht, kus te seda kokku leppisite, ning pane logi osa siia.
Kui aga seda ei ole latest.log-is, siis tuleb sul see otsida üles kokku pakitud rar failide seast. Rar failid on kuupäeva nimedega, seega on natuke lihtsam otsida, kui sa mäletad päeva, mil see juhtus.
Locked