Kes teie arvates sobiks abistajaks?

Martin

Kes teie arvates sobiks abistajaks?

Post by Martin »

Ja miks just see soovitatav isik peaks sobima abistajaks?
Sander.
Vaatleja

Post by Sander. »

Ma arvan et uus abistaja peaks olema Reynts kuna minu arust on ta hetkel ainuke aktiivne , korralik , toetanud prica serverile , vipide ostmisega ja mängusoskuski tal paha pole.
Dezal
Huviline

Post by Dezal »

Olen ka Reyntsi poolt kuna peale selle dia millest ta väidetavalt midagi ei teadnud pole tal rikkumisi, ta ei ropenda ta ei capsi, ta on toetanud serverit ja ta on ka s6bralik. Ta on ka üsna aktiivne see on asi mida olen märganud. Minupoolt siis Reynts!
Sander.
Vaatleja

Post by Sander. »

Aktiivsust jääb võibolla natuke väheks
Dezal
Huviline

Post by Dezal »

noahb22 wrote:Aktiivsust jääb võibolla natuke väheks
tegelikult ei jää väga, igal juhul aktiivsem kui jossuboy selles olen ma kindel. aga nujah eks ta veidi vähem käib aga saab hakkama
Mikekuiper
Noor liige

Post by Mikekuiper »

Mina olen sammuti Reyntsi poolt ,sest ta on aktiivne ja sôbrustab kôigiga
T.R
Liige

Post by T.R »

Mina ise pakuksin mängija RedDeadi välja, kuna lihtsalt kedagi teist nii aktiivset pole kes juba kell 7.00 minecrafti hakkab mängima ja hiljaõhtu lõpetab. Samuti on ta väga abivalmis ja ei ropenda ja mis peamine, tal pole ühtegi rikkumist ning isik oskab väga hästi ehitada. Soovitaksin siis teda.
Martin

Post by Martin »

T.R wrote:Mina ise pakuksin mängija RedDeadi välja, kuna lihtsalt kedagi teist nii aktiivset pole kes juba kell 7.00 minecrafti hakkab mängima ja hiljaõhtu lõpetab. Samuti on ta väga abivalmis ja ei ropenda ja mis peamine, tal pole ühtegi rikkumist ning isik oskab väga hästi ehitada. Soovitaksin siis teda.
Ta üldse koolis käib ka?
Mervyn

Post by Mervyn »

T.R wrote:... kuna lihtsalt kedagi teist nii aktiivset pole kes juba kell 7.00 minecrafti hakkab mängima ja hiljaõhtu lõpetab ... ... mis peamine, tal pole ühtegi rikkumist ning isik oskab väga hästi ehitada ...
Pole kordagi näinud, et ta varahommikul sisse tuleks ning hilja õhtul lõpetaks.
Kuidas sa tead, et tal pole mitte ühtegi rikkumist? Typ jättis mulle vist ütlemata, et meil uus juhtkonna liige :)
Ning ehitamisoskus ei tähenda midagi. Ega abistajad ei peagi oskama ehitada, nad peavad oskama abistada.
Image
Image
Image
Image
Sander.
Vaatleja

Post by Sander. »

kes uus juhtkonna liige ?
T.R
Liige

Post by T.R »

Mervyn, sa ise ei käigi ju hommikuti sees. Ja Typhome, ta haige ja siis saab olla :) Ja muidugi ta aitab väga palju ning tean sp seda et tal ühtegi rikkumist pole, kuna siis ma ei ütleks seda siin.
Dezal
Huviline

Post by Dezal »

Mapole kordagi näinud reddeadi hommikul sisse logimas ja 6htul hilja l6petamas, aga mina pole tema poolt t6epoolest ühtegi rikkumist näinud
T.R
Liige

Post by T.R »

Räägite, aga ise te ei käigi sees. Näiteks terve see nädal on ta täna kell 7.00 sisse läinud ja õhtul lõpetanud. Eks sa tule homme kell 7.00 sisse ja vaata, et RedDead sees.
Dezal
Huviline

Post by Dezal »

Ma käin igal hmmikul 7.00- 7.35 sees
pole kordagi märganud teda aga mis parata
Mervyn

Post by Mervyn »

T.R wrote:Mervyn, sa ise ei käigi ju hommikuti sees.
Sest ma töötan.
Image
Image
Image
Image
Locked