kaebus MervynR kohta

Locked
K3rt
Uustulnuk

kaebus MervynR kohta

Post by K3rt »

10.juuli reede öösel kell 3 oli MervunR mobarenal kasutades /god ja loopis potione, mida ilmselt võttis commandiga või gm1ga
kella 3:10 ja 3:27 vahel kirjutasid MervynR ja Arcz omavahel, et funny ei tea midagi, põhimõtteöiselt tembeldasid ta lolliks, samas ka MervynR kirjutas midagi, nagu ta oleks andnud Arcz le teemante
kui ma kirjutasin puchi, sain hoiatuse ropendamises, kuigi tõesti, see pole kohe kindlasti roppsõna, tema põhjendas seda sellega, et igaüks saab aru, et mida ma sellega mõtlen või midagi sellist...
bani põhjus on ka kuidagi imelik.
Tema poolt oli see ikka väga ebaprofessionaalne käitumine. Loodan, et ta eemaldatakse juhtkonnast, kuna ta rikub serveri mainet.

- - - Updated - - -

Paremad pildid:
http://prntscr.com/7qwg4c
http://prntscr.com/7qwfyi
http://prntscr.com/7qwfbo
Attachments
njh.jpg
2015-07-10_03.13.45.jpg
2015-07-10_03.15.38.jpg
Mervyn

Post by Mervyn »

K3rt wrote:10.juuli reede öösel kell 3 oli MervunR mobarenal kasutades /god ja loopis potione, mida ilmselt võttis commandiga või gm1ga
kella 3:10 ja 3:27 vahel kirjutasid MervynR ja Arcz omavahel, et funny ei tea midagi, põhimõtteöiselt tembeldasid ta lolliks, samas ka MervynR kirjutas midagi, nagu ta oleks andnud Arcz le teemante
kui ma kirjutasin puchi, sain hoiatuse ropendamises, kuigi tõesti, see pole kohe kindlasti roppsõna, tema põhjendas seda sellega, et igaüks saab aru, et mida ma sellega mõtlen või midagi sellist...
bani põhjus on ka kuidagi imelik.
Tema poolt oli see ikka väga ebaprofessionaalne käitumine. Loodan, et ta eemaldatakse juhtkonnast, kuna ta rikub serveri mainet.
Eile proovisin, kas on võimalik god modega või GM'iga mob arenat mängida, kuid ei läinud õnneks, koguaeg tulid need maha.
Täna (kui sinuga mängisime) ma ei pannudki tähele - alles poole mängu pealt nägin, et mul on kuidagi GM peale jäänud mob arena mängul.
Sinu kirjastiil oli üsna mõru juba siis, kui vahvel oli serveris. Tema sai mute, sinu jätsin rahule. Mõni aeg peale seda hakkasid sa mingeis "putch"-e loopima - kõigile on selge, mida sa sellega öelda tahad ning mida sa mõtlesid - warnisin sind.
Tulid mängu tagasi, hakkasid mingid ****id lendama - warnisin uuesti (millega kaasnes kick). Sa jätkasid lolluste rääkimist, mille tagajärjel said 1 tunni banni (viskas kopa ette lihtsalt). Seejärel tulid sa uue nimega sisse, millest sain kohe aru - bannisin ära. Tulid jälle uue nimega - bannisin uuesti ning pikendasin su originaalkasutaja (Omrekt) banniaega 5 tunnini. Tulid uuesti uue nimega - bannisin ja pikendasin 24h. Nüüd tulid jälle WPlayeriga - bannin ära ja pikendan aega.
Iga uue nimega pikendan ma Omrekti banniaega.
Image
Image
Image
Image
K3rt
Uustulnuk

Post by K3rt »

On sul piltide näol tõestust?
Mervyn

Post by Mervyn »

Milleks sulle tõestust, kui sa tead, et nii see asi oli?

Ma ei tee pilte sellistest juhtumitest, pole kõvakettal piisavalt ruumi, et kõiki neid pilte seal hoida.
Kui tõestust vaja, räägi funnymannymc'ga (tweety) - võib sulle saata logifaili.
Image
Image
Image
Image
TweeTy
Huviline

Post by TweeTy »

wow, see küll nüüd ilus polnud.. :/
Ma näen nii palju vaeva, et skyblock korda saada ja siis te räägite minust sedasi taga? Administraatorile peaks ju selge olema, et asju ei anta teistele, või on sul mingid erandid?
Iga inimene saab teha max 2 kasutajat ühe IP pealt, miks sa pidid ta banni pikendama? Ta ei saanud peale teist kasutajat enam midagi teha.
ma ainuke nuub
Mervyn

Post by Mervyn »

Mina ei andnud Arzc'ile mitte midagi skyblockis, kuigi ta küsis.

No see tont tegi oma ruuterile restarti pidevalt vist, sest ta IP muutus - niimoodi saigi ta teha mitu kasutajat. Ma veel ütlesin talle, et kui jätkab uute kasutajate tegemist, siis pikendan banni.
Image
Image
Image
Image
Locked