umbes kell 9:30´-39 tp-s melsu BadGirl-ile ja siis tuli kohe "BadGirl tapeti melsu poolt" ja siis ma küsisin neilt kas melsu tp-s BadGirl-ile ja BadGirl ültes et tp-s ja tappis kohe aga melsu ütles et ei tp-nd ja see polnud tp-kill ja niikuinii BadGirl ei mängi MC-d
Kui saate siis võiksite kontrollida ja melsu ropendas ja ütles et ma olen isehakanud mode ja, et ma pole talle mingi suuvooder või midagi.
Vajaduse korral võin ka pildid saata.
- - - Updated - - -
Ma vabandan capsi pärast kuna muidu ei saa melsu ja alsmiffy aru.
- - - Updated - - -
Kontroll kahele mängijale!
Anyways, kuulub see teema minecraft kaebuste alla ja teiseks, vältimaks seda, et teised sinu (Isehakkanud mode) teemale viltu peale vaataks, oleks võinud selle info otse Tweety privaatsõnumi kasti saata. Minu arvates, väga (5) et sa selle info välja tõid, kuid tulevikus, kui kusagil kandideerima hakkad, siis mõned inimesed jätavad juba selle teema meelde ja leiavad sinust pugejat, kes juhtkonna külje alla poeb, et serveris auastme kohta välja teenida. Seepärast, ei ole mõtet taolist infot avalikult postitada, kuna sind ei võeta ka serveris väga tõsiselt ja saadetakse pikalt, nagu mingi mupo kontrolliks teisi.valdo wrote:umbes kell 9:30´-39 tp-s melsu BadGirl-ile ja siis tuli kohe "BadGirl tapeti melsu poolt" ja siis ma küsisin neilt kas melsu tp-s BadGirl-ile ja BadGirl ültes et tp-s ja tappis kohe aga melsu ütles et ei tp-nd ja see polnud tp-kill ja niikuinii BadGirl ei mängi MC-d
Kui saate siis võiksite kontrollida ja melsu ropendas ja ütles et ma olen isehakanud mode ja, et ma pole talle mingi suuvooder või midagi.
Vajaduse korral võin ka pildid saata.
- - - Updated - - -
Ma vabandan capsi pärast kuna muidu ei saa melsu ja alsmiffy aru.
- - - Updated - - -
ja kui teisi kiusatakse või narritakse jne siis panevad küll juhtkond kohe tähele ja kui mul midagi on võetakse nii pohhiltArmyOps wrote:Iga üks loob ja kannab ise oma risti. Me pole su vanemad, et isiklikke probleeme lahendame. See on neist küll ebaviisakas, kuid tuleb mõelda tagajärgedele, enne tegutsemist.