Võiks uus map tulla

Locked
Rvcboy
Uustulnuk

Võiks uus map tulla

Post by Rvcboy »

Tere. Vabandan kui see postitus on vales kohas (ei leidnud õigemat kohta) aga on inimesi kes on vaikselt tüdinenud praegusest mapist, sest nad on omadega lõpusirgel. Kindlasti on neid uusi kellel veel kõik alustatud aga on siiski palju neid kellel on juba igav. Mul ei õnnestunud teha polli aga postitage siia alla kes sooviks uut mappi ja kes mitte ja loodame, et juhtkond märkab meie soovi. Isiklikult pooldan uut mappi. - Rvcboy
TweeTy
Huviline

Post by TweeTy »

Ma olen ise ka selle peale mõelnud, aga kuna varsti on tulemas 1.9 siis tulevad ka uued uuendused, millega on vaja uuesti uus map panna. Seega ei ole just väga mõistlik hetkel mapi vahetada.
ma ainuke nuub
valdo
Vaatleja

Post by valdo »

Rvcboy wrote:Tere. Vabandan kui see postitus on vales kohas (ei leidnud õigemat kohta) aga on inimesi kes on vaikselt tüdinenud praegusest mapist, sest nad on omadega lõpusirgel. Kindlasti on neid uusi kellel veel kõik alustatud aga on siiski palju neid kellel on juba igav. Mul ei õnnestunud teha polli aga postitage siia alla kes sooviks uut mappi ja kes mitte ja loodame, et juhtkond märkab meie soovi. Isiklikult pooldan uut mappi. - Rvcboy

See ei sobi siia aga ma tulin sellele mõttele et teeks suure peo uue ja vana mapi puhul ja Mega100HD tahdis et Doodlee_ teeks nii et saaks maa õhku lasta peo lõpus ja oleks lahedam kui tuleksid juhtkond ka :)
Locked