Ma arendan edasi teemat, skyblock on katki.
Alguses sai fly kasutada, nüüd on fly keelatud. Mistõttu ma leian, et miks peaksid tulema inimesed tooma oma raha, kui nad ei saa neid "rõõme" kasutada?
Fly ei anna muud erilist, kui seda et saad parema ülevaate oma saarele.
Teiseks, mobid ei spawni. Järelikult on mingid seaded paigast. Mul on high efficent mob spawner. Ma ei saa teha challengeid, et minna netherisse. Seda enam võiks server ehitada poe, et selle arvelt asju parandada.
Kolmandaks, sellel skyblockil on olemas läbi challengete "currency" ehk mingeid ühikuid saab läbi challengete tegemise. Noid samu ühikuid tuleks pista andmebaasi ja arendada poe jaoks.
Praegu pole mul võimalik netherisse minna, sest ma ei saa porgandit ega kartulit mobide käest, sest neid tuleb üli harva.
Creeperid lendavad õhku ja tekitavad auke... kuid fire spread on keelatud? Siis võiks juba fire spread kah olla lubatud, kui creeperi plahvatused on. Mul pole võimalik praegu teisiti nether portal käima panna, sest flinti ei saa mobide puudumise tõttu skyblockis.
Blackraven on ehitanud meeletult suure ala skyblockis, millel pole erilist kasutust, kuid see röövib just minu mobid minu alalt ära. Kas ta üldse mängib või ei? Vastutulelikuse poolest võiks blackraven oma alale reseti teha.
See tähendab praegu seda, et mul pole võimalik teha 3 challenget, sest skyblockis pole asjad kõik korras.
Mobide asjale peaks lahenduse leidma siit:
https://bukkit.org/threads/extremely-po ... ng.340245/