Griif Netsman111

Denis Pavlov
Noor liige

Griif Netsman111

Post by Denis Pavlov »

Tervist!

Nagu juba juttu oli, siis mõned päevad tagasi (4 päeva vist) oli mu kodu täielikult ära griifitud.
Griifer: Netsman111 ja võimalik, et ta sõbrad janisar jne.

Pilte ega koordinaate ma kahjuks teile anda ei saa, kuna mul on hetkel ban.
ArmyOps
Vaatleja

Post by ArmyOps »

Denis Pavlov wrote:Tervist!

Nagu juba juttu oli, siis mõned päevad tagasi (4 päeva vist) oli mu kodu täielikult ära griifitud.
Griifer: Netsman111 ja võimalik, et ta sõbrad janisar jne.

Pilte ega koordinaate ma kahjuks teile anda ei saa, kuna mul on hetkel ban.
Kui sulk on kodu seadistatud essentialiga, siis saab admin selle ilusti kätte. Et see teadmine harjumiseks ei saaks, siis sellegipoolest pane edaspidi koordinaadid, kuna alati model või abistajal seda võimalust ei ole.

Ole hea ja teinekord ära mine ise lahendama probleeme, mis ei ole sinu töö. Siis väldid probleeme ja saad mängida samal ajal, kui mõni päikest võtab.
Fprerr aka janisar
Uustulnuk

Post by Fprerr aka janisar »

Einoh päris hea.
Denis Pavlov
Noor liige

Post by Denis Pavlov »

Et siis, mis tulemuseks on siis? Kes millise karistuse sai siis?
TweeTy
Huviline

Post by TweeTy »

Netsmann111 ja janisar, on tuttav koht?
Mõlemad mängijad bannitud neljaks nädalaks.

Denis, kui sisse saad, siis muuda oma mängusisene nimi ära, või ma pean sind igaveseks bannima serverist.
netsman111
Uustulnuk

Post by netsman111 »

TweeTy wrote:Netsmann111 ja janisar, on tuttav koht?
Mõlemad mängijad bannitud neljaks nädalaks.

Denis, kui sisse saad, siis muuda oma mängusisene nimi ära, või ma pean sind igaveseks bannima serverist.
Nii... TweeTy kas tema saab rahus mängida? Temal on ban maas?
TweeTy
Huviline

Post by TweeTy »

Temal ei ole bann maas.
Denis Pavlov
Noor liige

Post by Denis Pavlov »

ma ei saa enda nime muuta.. seda ei saa lihtsalt niisama muuta ju, pean uue kasutaja tegema, aga mul limiit vanast ajast täis vmdea

- - - Updated - - -

mai usu, et Mervyn tahaks, et ma eluaegse banni saaksin, lel mitte, et me praegu suhtleme, aga vanasti sai ikka pelatud ja juttu aetud
netsman111
Uustulnuk

Post by netsman111 »

TweeTy wrote:Temal ei ole bann maas.
Aga kas me kõik unbanni ei saaks kui me lepiksime kõik ära? Mina ja janisar oleksime äärepealt ostnud vipid...
Aga Denis, oleksid sa nõus ära leppima ja kõik oleks hästi?
TweeTy kui me unbanni saame siis mina ja janisar ostame vipid ja kui vip läbi saab siis ostame võibolla uuesti :)
Mervyn

Post by Mervyn »

Denis Pavlov wrote:mai usu, et Mervyn tahaks, et ma eluaegse banni saaksin, lel mitte, et me praegu suhtleme, aga vanasti sai ikka pelatud ja juttu aetud
A no kellega tegu?
Image
Image
Image
Image
netsman111
Uustulnuk

Post by netsman111 »

Aga unbani me ei saa? Tean siis kas hakkan uues serveris mängima või mitte. Kui saaksin unbanni siis ostaksin vipi koguaeg
TweeTy
Huviline

Post by TweeTy »

Te ei saa unbanni, sellele oleks pidanud ise ennem mõtlema. Mul pole sinu VIP'iga midagi teha, mina ei saa mingit raha.
Denis, sa saad muuta. Kui sul on seal serveris sõpru vms siis saad oma asjad talle anda ning siis oma hetkese kasutaja saad ära kustutada. Ja ma ei hakka mingeid erandeid tegema.
Denis Pavlov
Noor liige

Post by Denis Pavlov »

oot mis põhjusel ma üldse uue kasutaja tegema pean? No võiks nö. "äraleppida" jah, prica serveris pole niigi peaaegu mängijaid alles
netsman111
Uustulnuk

Post by netsman111 »

Mina ja janisar mängiksime seda palju.. ja on ka üks põhjus miks me griifisime :D *s1ttakott jäi meie home telema* Näitasin kodu talle ja ta pärast näitas ta enda oma.. aga mu sõber janisar oli kodus ja nägi kuidas ta /back kasutas kui kuhugi läks.. See ongi see põhjus miks me üldse griifisime. Muidu poleks griifinud :D Aga minu arust võiks ära leppida ja oleks rahu maa peal. :)
TweeTy
Huviline

Post by TweeTy »

Denis, on olemas reegel, mis ütleb, et sinu kasutajanimi ei tohi sisalda roppusi.
Sellele oleks pidanud ennem mõtlema, kui griifisite, mitte mingisugust ära leppimist jms ei toimu.
Locked