Nimi: Joss, hüüdnimi, pärisnime peavennad teavad
Mängunimi: Deesul
Vanus: 14
Kas käid koolis (klass) või töötad: 8.B, kool
Kaua oled minecrafti mänginud: aasta vast ikka
Kaua oled Prica serveris mänginud: Täpselt ei teagi, järsku mingi 8-9 vb ka sinna 10 poole nati kuud kui pause mitte arvestada
Kas sind on Prica serveris karistatud millegi eest (kui jah, siis mille eest): Kunagi üliammu jah on, aga viimasest kevadest saati pole veel karistatud :P
Lisainfo enda kohta: Olen 14 aastane, tegelen breiktantsuga, lemmikaine koolis ajalugu hetkel, sest meil haigelt norma ja naljakas õpetaja, meeldib tegeleda arvutiga ja hängida sõbrudega,
Kui aktiivne sa oled serveris (mitu tundi päevas umbes): Pakuks oma 2-4 tundi koolipäeval saaks kindlasti käidud, nvl kindlalt rohkem.
Motivatsioonikiri (100 sõnaline): Soovikin saada abistajaks, kuna omateada olen üpris abivalmis ja hea abistaja (nii on mulle öeldud). Kuna ma MC-s niivõinaa muuga ei tegele eriti kui teistega rääkimisega, siis poleks ka kunagi millegagi hõivatud. Selles serveris olen juba väga ammusest ajast, võib ka öelda, et suht algusaegadest ja tänu sellele, on mul väga palju tutvusi vanadega ja ka osade uute mängijatega, enamasti saan kõigiga hästi läbi ja vihaprobleeme mul ei ole. Commande ma muidugi tean, mida vaja oleks, hakkama saaks kenasti abistajana ja tahaksin ka. Küsimus vaid selles kas teie mind tahate. Sooviksin aidata prica servul edasi areneda, olen juba proovinud teistes serverites mängida, aga ei, pricasse ikka lõpuks tagasi, eitea milles asi, eniveis jääksin pricale truuks ja aitaksin nii juhtkonda kui ka mängijaid !