Soovitused.
Soovitused.
Teema on loodud, et Te saaksite soovitada serverile uusi asju, mida muuta või hoopiski eemaldada.
- M1N1mouse10
- Uustulnuk
Ma kopeerin ühe lause, mida on Martin öelnud selle kohta.
"Ma olen jällegi otsinud kõige sobivama Hunger games plugina, aga ei leia. Enamus on kas aegunud/puudus üks vajalik funktsioon ehk reward. Äkki oskab keegi anda lingi?"
Teiseks sooviksin käia ise ka idee välja. Nimelt idee seisnev selles, et lisada foorumisse uus teema MC alla, näiteks, mis on juba olemas. Teadanded & tagasiside, Avaldused jne. Selle nimi oleks Linnad/külad. Selle idee oleks see, et inimesed saaksid teha oma linna kohta seal väikese teema ning promoda oma linna, rääkida enda linna asjadest seal.
"Ma olen jällegi otsinud kõige sobivama Hunger games plugina, aga ei leia. Enamus on kas aegunud/puudus üks vajalik funktsioon ehk reward. Äkki oskab keegi anda lingi?"
Teiseks sooviksin käia ise ka idee välja. Nimelt idee seisnev selles, et lisada foorumisse uus teema MC alla, näiteks, mis on juba olemas. Teadanded & tagasiside, Avaldused jne. Selle nimi oleks Linnad/külad. Selle idee oleks see, et inimesed saaksid teha oma linna kohta seal väikese teema ning promoda oma linna, rääkida enda linna asjadest seal.
Oli olemas, sellest ei tulnud midagi välja. See seisis seal pikka aega tühjana.koomiks wrote:Teiseks sooviksin käia ise ka idee välja. Nimelt idee seisnev selles, et lisada foorumisse uus teema MC alla, näiteks, mis on juba olemas. Teadanded & tagasiside, Avaldused jne. Selle nimi oleks Linnad/külad. Selle idee oleks see, et inimesed saaksid teha oma linna kohta seal väikese teema ning promoda oma linna, rääkida enda linna asjadest seal.
-
- Vaatleja
Võiks tulla Infernal mobs plugin aga sellel vist forget vaja.
Link: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/infernal-mobs/
Link: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/infernal-mobs/