Prica Minecraft serveri uuendamine
Sissejuhatuseks...
Tervist, olen Koomiks. Mängides Prica Minecraft serveris tekkis mul idee. Idee seisneb selles, et teha läbi Pricas suur uuendus. Täpsem info järgnevalt.
Probleemideks:
Probleeme on mitmeid. Neid kõrvaldada on raske, kuid tuleks püstitada eesmärk. Eesmärgiks oleks, et serveris oleks stabiilselt 20+ mängijat. Kuid mis selletaga ikkagi seisneb, et pole niipalju rahvast serveris? Nendeks on:
1)Foorum
2)Spawn
3)Tegevused serveris
4)Serverit tutvustav video
5)Natukene reklaami ei tee kunagi paha

6)Juhtkonna kordineerimine
Hetkel on mul loetletud 4 probleemi. Alustuseks tuleks kõrvaldada eelnevalt loetletud probleemid. See on mahukas ja aeganõudev töö, kuid seda on vaja teha.
Lühidalt iga probleemi kohta:
Foorum
Foorumit tuleks muuta värvikamaks ning atraktiivsemaks. Foorum on kõige alus. Foorum peab jätma külastajale hea mulje.
Spawn
Kui mängija on visanud foorumile pilgu peale ja see on meeldinud talle, siis ta tuleb serverisse. Sammuti peab server jätma talle kohe samasuguse hea mulje nagu foorum. Spawn on tähtsuselt teine asi.
Tegevused serveris
Pea igal mängijal võib tekkida hetk, mil tal on igav. Selleks on lihtne lahendus. Tekitada talle võimalus mängida erinevad mänge koos teistega. Paar näidet: Hunger games, Mob arena... . Veel üks võimalus on korraldada võistlusi, näiteks ehitusvõistlus.
Serverit tutvustav video
Mängija peab saama omale lühiülevaate serverist. Kõige lihtsam moodus selleks on vaadata videot serveri kohta. Üheks eelnevalt loetletud probleemiks oli spawn. Kui serveril on olemas ilus spawn, erinevad tegevused serveris, üritused, siis on seda võimalik ka näidata tutvustavas videos.
Reklaam
Kui foorum ja spawn on korralikud. Tegevused serveris olemas ja serverit tutvustav videot, siis on aeg hakkata serverit reklaamima. Reklaamida pole mõtet varem, sest kui teha seda varem, siis mängija tuleb, uurib ja lahkub. Põhjuseks on see, et pole olemas korraliku foorumit, spawni, tegevusi serveris ja videot serverist ning kui teha kõik ära ning siis reklaamida, siis see sama isik ei vaevu isegi teemat avama foorumis, kus seda reklaamitakse, kuna see jättis talle halva mulje viimanekord. Sellepärast on oluline teha kõike selles järjekorras. Reklaamiga peab saavutama teatud mängijate arvu. Edasi on juba mängijate teha. Üks räägib teisele, teine kolmandale. Ja rahvas ongi olemas.
Juhtkonna kordineerimine
Et kõik töötaks korralikult ja ei tekiks suuri takistusi, siis peab olema igal juhtkonna liikmel oma töö. Ma ei väida, et see puudub, kuid seda tuleks parandada.
Kokkuvõteks...
Põhjuseks, miks ma selle teema tegin on see, et ma ise kandideerin hetkel Abistaja kohale. Minu eesmärk oleks teha Pricast parem server kui see on praegu. Seda ei saa ma teha üksi. Selleks on ka vaja teiste juhtkonna liikmete abi.
Paluks hoida teema puhtana ning mitte kõrvale heita teiste ettepanekuid. Igasugune abi, soovitus jne on teretulnud.