Serveri Glitchi tõttyu kaotasin kogu oma stuffi :(

Locked
Lucas Garza
Noor liige

Serveri Glitchi tõttyu kaotasin kogu oma stuffi :(

Post by Lucas Garza »

Ühesõnaga asi oli nii , et ma tulin serverisse ning mind kutsuti survival games'i mängima , mul hakkas siis see glitchima ja viskas minu oma majja ning kui ma cheste vaatasin siis oli seal aint survival gamesi asjad (toit jnejne). Siis kirjutasin /sg leave , sest sain aru et mingi jama , sattusin tagasi oma majja ning hakkasin asju võtma chestidest ... kuid mida ei olnud olid mu asjad. Ühesõnaga serveri glitch mis mul tekkis eemaldas kogu minu varanduse chestidest. Chestid sisaldasid 4 stacki rauda , 27 teemanti , strenght II potione (3tk) , 3 stacki woodi , 2 stacki wooden planke , enchanted full iron rüü , fortune I teemant picaxe'i , knockback I ja smite II teemant mõõk , 2 sadulat , 1 iron kõpla , 2 iron labidat , 3 stacki coal'i , 3 emeraldi , 15 porgantit , 15 küpsetatud kartulit , 17 pork'i , 2 kõrvitsat , 15 meloniviilu ... ning neid oli veel aga need on hetkel meeles mis mul olid. Ma sooviks need asjad kuidagi tagasi saada , sest ma kaotasin need väga ajuvabal viisil :(
Mervyn

Post by Mervyn »

Nii täpselt mäletad mida ja mitu tükki sul chestis oli? :o
Image
Image
Image
Image
Dezal
Huviline

Post by Dezal »

Mervyn, ma olin ise sees, sellel ajal, taolised asjad olid tal tõepoolest. Ta oli just kaevandamast tulnud kui mina ta sg kutsususin sg tõepoolest jamab ülitihti. Tuleks midagi ette võtta. Selle asjade kohapealt ma tõesti eitea mis teha aga võimalik, et need asjad saab sulle tagastada.
Locked