Uus map prica minecraftile!

Locked
Sander.
Vaatleja

Uus map prica minecraftile!

Post by Sander. »

Serveris jagasid buggitud diasi - sandra ja tema meeskond . Alles hiljuti leidsin rixilt golden appleid , tema ütles sandra andis tasuta , ja nüüd täna leidsin siis Mängijalt Harbinger 10 stack diasi, tema ütles et sai need sandralt [Diamond blockides] . Kindlasti kui teemat uurima hakata leiaksime paljusi mängijaid kellel on buggitud väärisasjad kätte jagatud ... :confused: Tean , et pidev mapi vahetus on väga tüüru ja mängu tuju ära võttev . :|

Ja siis ma sooviks , et serverile hakatakse otsima uut abistajat. Ehk aitab , kui serveris on tegutsemas 3 või enam aktiivset abistajat .

Ja Minuarust võiks eemaldada PvP ..,,Ja Vip+delt eemaldada commandi /kit DTOOLS + Võiks tulla tagasi command /repair

Igatahes loodan , et mõistate mind .

[font=Comic Sans MS][Abistaja]noahb22[/font]
oliver7
Uustulnuk

Post by oliver7 »

Ma isiklikult arvan et ma sobiks abistajaks hästi mind te ei tunne küll palju aga ma olen mc mänginud 5 a nii et sellepoolest kõlbaks ma küll :) ja pvp võiks tõesti maha võtta... ja /kit Dtools Peaks KINDLASTI kaduma sest see annab lõpmatu dtoolse!
Sander.
Vaatleja

Post by Sander. »

oliver7 wrote:Ma isiklikult arvan et ma sobiks abistajaks hästi mind te ei tunne küll palju aga ma olen mc mänginud 5 a nii et sellepoolest kõlbaks ma küll :) ja pvp võiks tõesti maha võtta... ja /kit Dtools Peaks KINDLASTI kaduma sest see annab lõpmatu dtoolse!
Kas sa nägid et võeti üles teema " uus abistaja " ?
Harbinger
Vaatleja

Post by Harbinger »

Mina olen mapi poolt, ja loodaks et saaks diade (mille sina ,noah, mult konfiskeerisid) raha tagasi (20k).
Mervyn

Post by Mervyn »

Mis mõttega panna uus map, kui hakatakse jälle asju buggima?
Image
Image
Image
Image
Sander.
Vaatleja

Post by Sander. »

Mervyn wrote:Mis mõttega panna uus map, kui hakatakse jälle asju buggima?

Aga , uue abistaja võiks siiski otsida , kuna Reynts ja traak ei käi enam sees.
Image
hepp97
Vaatleja

Post by hepp97 »

Nendele, kes on varem bugginud pangu IP perma ban.
Mervyn

Post by Mervyn »

Pole vaja, et mängijad hakkavad arvama, et serverisse tuleb JÄLLE uus map. Teema lukku.
Image
Image
Image
Image
Locked