Just for FUN noh

Aga olgem ausad, Euro maja polnud ainuke, mis su teele ette jäi

See Craater, mis sulle vahepeal näitasin, lasid seal juures ühest puumajakesest kah oma catalisega üle...
Btw, mis sa arvad, rahvas peab kuulma modelt, et RB tuleb, kui kõikidel maja griifitud? Loogiline oleks, et Martin sellises olukorras midagi ette võttab. Ja ma ei olnud kah kordagi imestunud, et "Mis RB tuleb?"
See, et sina teed teistele tagasi seda, mis teised sulle, on ikkagit väga vale käitumine. Mina tegin seda kõike just for fun... kuna map oli juba väga pees... Aga sina olid pigem "Tema tegi mulle kah" nagu väike laps... Dont fence, kuid ma ei pane ju praegu ka jutuga mõõda ega?
Sina oleks pidanud sellises olukorras meid ükshaaval bännima, kuid sa vaatasid hoopis pealt ja lõid ise kah lõpuks käe külge.
- - - Updated - - -
Bump:
Palun siis kõigilt vabandust, et sihuke mõlakas olin ja hävitasin teiste ehitisi.
Ehk antakse veel üks võimalus mängida teiega koos tekkitit.
Kuna Mervyn on sama patune nagu mina, siis sooviks siin kuulda Martini vastust.
Edit: Aga kuna Martinilt PM saades sain teada, et Merv on nüüd Administraator ning talle on antud rohkem Privileege, siis peab vist Mervynilt unbänni küsima?
Seega Mervyn Sorry, et sind igakord griifima kaasa ei kutsunud ja vahest sinuga koos seda tegime...
Ehk saab viimase võimaluse? Tõenäoliselt iga Admin, Mode, Omanik kuuleb seda lauset tihti, kuid see on lihtsalt Parim patukahetsus lause

Kuid tglt mõtlen seda tõsiselt...
Sorry, et teiste ajusid nussisin. Leppime ära, võiksin isegi oma vara ära jagada, et natukenegi teistel taas tuju rõõmsamaks teha.