Eluaegne VIP/VIP+

Locked
Martin

Eluaegne VIP/VIP+

Post by Martin »

Kas sul oli eluaegne VIP või VIP+? Siis kirjuta siia, et millal saatsid ja mis sõnumisisu ning telefoninumber. Pilt või kas keegi juhtkonnast saab tõestada, et sul oli eluaegne VIP/VIP+?
See, kes juhtkonnast, liige valetab mängija kasuks, siis jääb rankist ilma & 1 kuu tempban.
ZREMMY1
Huviline

Post by ZREMMY1 »

sa tead ju mul oli eluaegne vip+ ma tellisin siis kui oli vana map ja sildil kirjas vip+ eluaegne.. pidi olema ju.

- - - Updated - - -

ja ma zRemmy typ ja jutt oli et eluaegne mina chimneiswift11 ja immortalhd me olime lifetime vip+ siis kui see reegel oli vanas mapis ja siis sa yyltesid et kes nyyd tellivad saavad 31p2eva aga sa ytlesid ka seda et need kes on lifetime need j22vad senikaua kui midagi rikume mina immortalhd ja chimneyswift11 v6ime t6estada et meil kolmel oli lifetime! sest kui ma kodus isa juures olin m6tlesin ma kaua kas tellida v6i mitte siis otsustasin tellida ja p2rast seda 1p2ev hiljem tellis mu s6ber IRL vip+ kaa sest me tahtsime m6lemad olla lifrtime aga nyyd ma pole veel surnud ..
B**
Uustulnuk

Post by B** »

Minecrafti sisene nimi: Marcus
Saadsin sulle netipanga kaudu raha ning sa tegid mu VIPiks.
Ma netipangast ei leia seda oleks saatnud, aga võibolla olen selle ära kustutanud. Vaata ehk Sa ise leiad näiteks
selle makse üles, su MSNi kirjutasin ka oma nime, saadan foorumi PMi ka enda nime.
-tõestajad-
Mervyn peaks ka teadma seda, kui oli see map(Enne 1.4.2 versiooni) siis ta küsis midagi mu eluaegse VIP staatuse kohta.
zRemmy teadis ka kui oli vana map.

Typhome, ma arvan et sa saad seda ka kuskilt kontrollida! Uuris palun. :)

- - - Updated - - -

Ma teadsin ise ka et zRemmy'il oli VIP+ eluaegne.
JossuBoy
Noor liige

Post by JossuBoy »

Zremmy, Immo ja Chim olid kindlalt VIP+, nad tellisid enne 1.3 mappi ära.
ZREMMY1
Huviline

Post by ZREMMY1 »

jah ja ma m2letan chimney tellis yks p2ev hiljem kui ma sest ma tellisin aga tal sai just raha telol otsa ja tellis p1rast ia teloga
Oliver
Vaatleja

Post by Oliver »

Minul oli ka,zremmy vist mäletab kuna ma tellisin vipi ja vb mäletad isegi sina typ :)
Martin

Post by Martin »

Hetkel on nii paika pandud, et:

Kellel oli,
A) VIP staatus -> Jääb ilma eluaegsest VIP staatusest
B) VIP+ staatus -> Saab eluaegse VIP staatuse
B**
Uustulnuk

Post by B** »

Miks sa selle nüüd postitasid? Varem ei saanud??
Need kes VIP kohta tegid, see oli suht mõttetu.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Martin

Post by Martin »

Hetkese seisuga said need eluaegsed VIP staatused: zRemmy; chimneyswift11; Nikilane;
Robin_Miner
Uustulnuk

Post by Robin_Miner »

ma olin ka eluaegne vip+. ma tellisin selle vist siis kui oli 1.2.5 Siis sa ütlesid et need kes tellisid enne uut map-i jäävad eluaegseteks. Minuarust oli nii et tuli uus map,veel üks uus map ja siis kadus vip+ mul lihtsalt ära ja siis oli vaja tõestust et sul oli eluaegne vip+ või vip. Mervyn saab tõestada et ma olin vip+ aga ta ei mäleta kas ma olin eluaegne.
Reynts
Noor liige

Post by Reynts »

on probleem et vip+ eluaegne võeti ära typhome ütles et aeg on läbi aga kui enne prica häkkimist ma ütlesin teile kas ma olen eluaegne vip+ mervyn ütles sa suutsid ennem ära osta kui uus mäp tuli nii et ma paluks tagasi saada oma vip+ või vipi 1.2.5 ajal olid need eluaegsed vip+ ajad mervyn või ka tõestada
Martin

Post by Martin »

Reynts wrote:on probleem et vip+ eluaegne võeti ära typhome ütles et aeg on läbi aga kui enne prica häkkimist ma ütlesin teile kas ma olen eluaegne vip+ mervyn ütles sa suutsid ennem ära osta kui uus mäp tuli nii et ma paluks tagasi saada oma vip+ või vipi 1.2.5 ajal olid need eluaegsed vip+ ajad mervyn või ka tõestada
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 13%, align: center"]06:53 25/11/2012[/TD]
[TD]Lõppkäsklus edukalt sisestatud. (pex user Reynts group remove VIP+)[/TD]
[TD="align: center"]Korras[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Täna sai su aeg otsa.
Locked