Prica otsib abistajat #5
Nimi: Joosep
Mängunimi: JossuBoy
Vanus: 13
Kas käid koolis (klass) või töötad: Koolis, lähen 7mendasse
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): Alates beta 1.7.3-est
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): Umbes 7 kuud
Lisainfo enda kohta: Tean hästi commande, olen omanud 2te serverit ning olen olnud pricas ennem ka abistaja
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Kuna ma olen ennem ka olnud ja tean hästi commande
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): Kooliajal hakkan olema olenevalt päevast E,K,R-2,5h, T,N-2-5h ja L,P-3-6h
Soovitaja: Dezal
Mängunimi: JossuBoy
Vanus: 13
Kas käid koolis (klass) või töötad: Koolis, lähen 7mendasse
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): Alates beta 1.7.3-est
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): Umbes 7 kuud
Lisainfo enda kohta: Tean hästi commande, olen omanud 2te serverit ning olen olnud pricas ennem ka abistaja
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Kuna ma olen ennem ka olnud ja tean hästi commande
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): Kooliajal hakkan olema olenevalt päevast E,K,R-2,5h, T,N-2-5h ja L,P-3-6h
Soovitaja: Dezal
Nimi: Sander
Mängunimi: Sander
Vanus: 12
Kas käid koolis (klass) või töötad: Kool - 6klass algab
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): 1.2.5 algusest
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): 1.2.5 versiooni algusest
Lisainfo enda kohta: Commandid peas , oskan raskemaid tülisi/probleeme serveris lahendada , olin varem abistaja prica serveris , aga kuna hakkas suvi tulema siis kadus viitsimine minecrafti mängimisest.
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Olen ennem abistaja olnud , olen toetanud serverit ( rahaliselt ) - olen mõned vipid ostnud kunagi ja ka teisi teenuseid
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): 2-5 päevas , kooliajal - 2-4h Päevas ( nii palju kui aega jagub ) kuna on ka trenn .
Soovitaja: Puudub
Mängunimi: Sander
Vanus: 12
Kas käid koolis (klass) või töötad: Kool - 6klass algab
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): 1.2.5 algusest
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): 1.2.5 versiooni algusest
Lisainfo enda kohta: Commandid peas , oskan raskemaid tülisi/probleeme serveris lahendada , olin varem abistaja prica serveris , aga kuna hakkas suvi tulema siis kadus viitsimine minecrafti mängimisest.
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Olen ennem abistaja olnud , olen toetanud serverit ( rahaliselt ) - olen mõned vipid ostnud kunagi ja ka teisi teenuseid
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): 2-5 päevas , kooliajal - 2-4h Päevas ( nii palju kui aega jagub ) kuna on ka trenn .
Soovitaja: Puudub