GameHit ja ta parimad sõbrad

Locked
karlito123
Uustulnuk

GameHit ja ta parimad sõbrad

Post by karlito123 »

Tere !
Sain siis täna jaili, kuna tapsin selle Gamehiti ära. Siis ta hakkas oma sõpradega mu ümbrust kontrollima ja veel hakkasid chestist asju võtma ja hakkasid dropima. Leidsid mu tunneli kaevandused ütlesid x-ray KUNA MUL POLE TORCHE -.- ja sellepärast panevad varsti mulle bänn ja edasi läks palju jut
The attachment bännnn.jpg is no longer available
tu ja se ta parim sõber hoareyou9099 hakkas mulle siukest juttu rääkima + GameHiti asjad olid mul kotis siis ta hakkas kukutama mind jaili ja sain surma kaotasin oma exp ja asju suht palju.Ja ta ei ole viisakas suht palju ropendab ja ta sõber dark_energia paneb lampi mute ja muid värke ja ropendab samamoodi nagu gamehit jne. Loodab ,et saad aru miks tema ja ta sõbrad normaalsed pole :) Loodan ,et saan sellega unjaili ta pani mulle tuimalt 12 päeva ka muidu

- - - Updated - - -
karlito123 wrote:Tere !
Sain siis täna jaili, kuna tapsin selle Gamehiti ära. Siis ta hakkas oma sõpradega mu ümbrust kontrollima ja veel hakkasid chestist asju võtma ja hakkasid dropima. Leidsid mu tunneli kaevandused ütlesid x-ray KUNA MUL POLE TORCHE -.- ja sellepärast panevad varsti mulle bänn ja edasi läks palju jut
The attachment bännnn.jpg is no longer available
tu ja se ta parim sõber hoareyou9099 hakkas mulle siukest juttu rääkima + GameHiti asjad olid mul kotis siis ta hakkas kukutama mind jaili ja sain surma kaotasin oma exp ja asju suht palju.Ja ta ei ole viisakas suht palju ropendab ja ta sõber dark_energia paneb lampi mute ja muid värke ja ropendab samamoodi nagu gamehit jne. Loodab ,et saad aru miks tema ja ta sõbrad normaalsed pole :)
Pilt on suht halvasti näga nii ,et tõlgin mis ta mulle ütles Hoareyou kirjutas mulle :Sa saad bann anna asjad mulle tee ip resett tule teise inimesena sisse ja annan sulle asjad tagasi siuksed toredad ideed on seal :)
Attachments
bännnn.jpg
GameHit
Noor liige

Post by GameHit »

Asi algas nii, et tulin kontrollima kas sul x-ray jõudsin sinna sa tapsid mu! siis tulin uuesti kontrollima, ja avastasin sul kaevandus pime ja veel imelikud käigud läheva dia juurest diani! Mina ei vastuta selle eest mida kirjutab hoareyou! Kukkusid alla, kuna panin su valesse jaili! Sinu Chestist mai võtnud midagi! Vaid kontrollisin paari fakti! Keeeegi ei dropinud midagi, kui mitte ainult oma asju! Loodan, et said aruu....
Dezal
Huviline

Post by Dezal »

Eitea, pildist ei saa ma mitte midagi aru, peale selle mis hoareyou kirjutas, ropendamist ma ei näe seal.
Harbinger
Vaatleja

Post by Harbinger »

Ei no cmon... 1. Abistajad ei tohi ropendada, 2 Kontrolliti su käike arvatavasti sp et sul kahtlaselt palju diad vms ja 3. Gamehit ja dark_energia hoiavad seal korda, mitte ie tee oma reegleid, sina rikkusid neid, siis said karistada, pole midagi vinguda...
dark_energia
Vaatleja

Post by dark_energia »

1. Keegi ei ropendand seal . 2. Ma aitasin Gamehit ja 3. sa m6lisesid seal mingi 20-30 min et sa ei ole x-ray ja see hakkas k6igile pinda k2ima .
CoolGirlCool
Vaatleja

Post by CoolGirlCool »

Käisin kah seal kaevanduses, see kaevandus oli ikka kaevandus.
Locked