Sooviks unbanni
Sooviks unbanni
Mängunimi: Minecraft
Millal ban pandi? (Päev ja umbkaudne kellaaeg): 05.06.2013 ja kellaaeg oli umbes 15:20
Kauaks banni pandi? Eluaeg vist
Kes bannis? Typhome
Põhjus miks sind banniti: x-ray
Miks tegid seda, mille pärast sind banniti? Kaevasin lihtsalt ja otsisin diamondeid ja siis typhome lihtsalt tuli minu juurde ja ütles, et saan bänni kuna kaevasin ta mingi peidetud diamondi ära vms, kuigi lihtsalt leidsin selle.
Miks soovid bannist lahti saada? Sest pole x-ray ja lihtsalt leidsin selle, kust mina pidin teadma, et see mingi peidetud sala vahelevõtmise ja bannimise diamond on..
Millal ban pandi? (Päev ja umbkaudne kellaaeg): 05.06.2013 ja kellaaeg oli umbes 15:20
Kauaks banni pandi? Eluaeg vist
Kes bannis? Typhome
Põhjus miks sind banniti: x-ray
Miks tegid seda, mille pärast sind banniti? Kaevasin lihtsalt ja otsisin diamondeid ja siis typhome lihtsalt tuli minu juurde ja ütles, et saan bänni kuna kaevasin ta mingi peidetud diamondi ära vms, kuigi lihtsalt leidsin selle.
Miks soovid bannist lahti saada? Sest pole x-ray ja lihtsalt leidsin selle, kust mina pidin teadma, et see mingi peidetud sala vahelevõtmise ja bannimise diamond on..
Hakkasid kaevama tunneleid ning läksid otse diadeni. Mõtlesin, et taganen ja peidan ühe diamondi kuskile ning tulin tagasi su juurde. Sa hakkasid kaevama ära diad, millele läksid järele ning hakkasid vaatama ringi, äkki hakkasid märkama minu peidetud dia ja läksid kohe sellele kallale. See käitumine näitab kohe ära, et tegemist on X-Ray'ga. Seda ei juhtu niisama ega olnud mingi õnn. Lisaks sul on väga hea X-Ray statistika. Kaevatud ~2000 blokke, millest koosneb ~70 diad ning ülejäänud kivid.