Vähe abistajad

Locked
Chill
Liige

Vähe abistajad

Post by Chill »

Tervist! Mure on siis selline, et pole tänase päeva jooksul veel ühtegi abistajat sees näinud. CoolGirlCool on üldse väga ebaaktiivne, ning veedab rohkem oma aega Csis kui minecraftis. Ainuke aktiivne abistaja, keda ma koguaeg sees nägin oli Harbinger.
Minu ettepanek on siis järgmine, vahetage ebaaktiivsed abistajad välja, ning otsige uusi juurde.

Chill.
CoolGirlCool
Vaatleja

Post by CoolGirlCool »

Vabanda väga aga ma ei pea terve päev minecraftis olema. Ma käin koolis ning kuna on viimane veerand siis pühendun ka rohkem koolile ning cs-is lihtsalt puhkan. Vabandan, et olen ebaaktiivne olnud ning üritan seda parandada.
Chill
Liige

Post by Chill »

No seleta seda lastele, kelle majad ära on griifitud, kuna keegi pole neile protti lisanud.
Tom
Liige

Post by Tom »

Ah mina ei tea ma tulen koolist vara ja sa juba skypes,ja m2ngid cs-i minecrafti lähen siis 0 abistajat kõik karjuvad majad griefitud tahavad protte jne mõned logivad sisse küsivad kas abitajad on siis ma vastan muidugi "ei" ja siis nad leftivad mängust.
prostyle
Uustulnuk

Post by prostyle »

Noh aga mine siis csi ja kutsu minecrafti , ning ütle et abistajat vaja või las Typhome paneb rohkem abistajaid servusse
CoolGirlCool
Vaatleja

Post by CoolGirlCool »

Jah, kui serveris valitseb kaos ja abistajaid/adminne pole sees siis tasuks tulla mind cs-i otsima. :) Kui ma cs-is olen. Prostyle, hiljuti oli abistaja otsimine aga sobivat kanditaati ei leitud.
Locked