Täitsa syytu!!!! (UNBAN AVALDUS)
Täitsa syytu!!!! (UNBAN AVALDUS)
Yhel ilusal hommikul hakkasin svastikat ehitama, siis tabas mind hitleri kuri vaim. Järsku olin jailis 48h. Ainuke v6imalus pääseda oli kui näitan Mervynile kuidas xrayd kasutada. Ta tahtis 3x64 diamondit. Hakkasin pihta, ning panin xray peale ja läksin tööle. Kui mul 20 diad koos j6udis kohale Mervyn. Bänni sain...
Kutsusid mind enda juurde, et näidata midagi ägedat. Ma telesin. Seal oli haakrist - jailisin su koheselt 48 tunniks. Sa hakkasid rääkima, et "me vihkame natse", kuigi ise ehitasid üpris suure svastika. Veidi hiljem hakkasid vabandusi otsima ja ütlesid isegi, et see olevat mingi õnne märk. Praeguses avalduses mainisid sa täiesti selgelt ära, et sa ehitasidki haakristi.
Tahtsid jailist end välja osta pakkudes mulle diasid mida sa xraysid. Läksin su koju neid otsima, kuid sa ütlesid, et olid need maha müünud ning kui su jailist välja lasen, sebid sa x-rayga homseks 3x64 diamondi mulle. Ma "olin nõus" selle pakkumisega ning palusin sul kiirelt teha, kuna ma ei viitsinud oodata
Mõni aeg läks mööda ning saidki x-ray peale. Ma jälgisin sind, käisin sul järel ning voila - sa kaevasid ühe diamondi juures teiseni.
^^^
Mul pole rohkem tõestust vaja.
Tahtsid jailist end välja osta pakkudes mulle diasid mida sa xraysid. Läksin su koju neid otsima, kuid sa ütlesid, et olid need maha müünud ning kui su jailist välja lasen, sebid sa x-rayga homseks 3x64 diamondi mulle. Ma "olin nõus" selle pakkumisega ning palusin sul kiirelt teha, kuna ma ei viitsinud oodata

Mõni aeg läks mööda ning saidki x-ray peale. Ma jälgisin sind, käisin sul järel ning voila - sa kaevasid ühe diamondi juures teiseni.
^^^
Mul pole rohkem tõestust vaja.

sorri sorri sorri
- - - Updated - - -
HEY HEY I just wanted to get some kills! Hail Mervyn Hail Mervyn Hail Mervyn
- - - Updated - - -
Hei Jaanipäeval saan alles unbanni v??? Mis te teete mingit lolli nalja v6i??? Ma olen siis eestis ju kurat ega ma kuradi arvutit seljas ei tassi noh!!!! Ole s6bralik ja tee unban. Iga hommik ärkan yles ja tuleb kiri The Banhammer was spoken!!!! Tegelt nag tegel v??? MUIDE PALJU 6NNE HARBINGERILE OMA UUE RAAMATU VÄLJASTAMISE POOLT!!!!
- - - Updated - - -
HEY HEY I just wanted to get some kills! Hail Mervyn Hail Mervyn Hail Mervyn
- - - Updated - - -
Hei Jaanipäeval saan alles unbanni v??? Mis te teete mingit lolli nalja v6i??? Ma olen siis eestis ju kurat ega ma kuradi arvutit seljas ei tassi noh!!!! Ole s6bralik ja tee unban. Iga hommik ärkan yles ja tuleb kiri The Banhammer was spoken!!!! Tegelt nag tegel v??? MUIDE PALJU 6NNE HARBINGERILE OMA UUE RAAMATU VÄLJASTAMISE POOLT!!!!