Cracked Tekkit Pricale.

Locked
ThePiallators
Noor liige

Cracked Tekkit Pricale.

Post by ThePiallators »

Kuulsin kunagi, et Typhome tahtis 1.jaanuariks cracked tekkitit teha, kuid ma olen kuulnud et cracked tekkitit pole olemas :D Ma arvan, et tekkit tooks Pricale rohkem kuulsust ja m2ngjaid juurde, sest see ikkagi ju suht fun värk vms? :)
Mervyn

Post by Mervyn »

No kui cracked Tekkitit pole olemas, siis pole mõttet sellest rääkidagi, kuna sinna ei tuleks lihtsalt mängijaid ning hosti eest makstakse tühja.
Image
Image
Image
Image
ThePiallators
Noor liige

Ma lihtsalt segaduses

Post by ThePiallators »

Mervyn wrote:No kui cracked Tekkitit pole olemas, siis pole mõttet sellest rääkidagi, kuna sinna ei tuleks lihtsalt mängijaid ning hosti eest makstakse tühja.
Nagu typ ütles ja ültse räägitakse, et hakkab tulema mingeid cracked tekkit servereid, aga mul üks s6ber räägib, et cracked tekkitit pole olemaski.Ei tea enam mida teha ja uskuda, aga muidugi oleks lahe kui oleks v6imalik teha selline tekkit :)
Martin

Post by Martin »

Cracked Tekkit on tegelikult olemas, aga ma ei tea, et kes hakkaks tegelema ja hoiaks korda. Juhtkonda pole ju algusel olemas.
ThePiallators
Noor liige

Post by ThePiallators »

Martin wrote:Cracked Tekkit on tegelikult olemas, aga ma ei tea, et kes hakkaks tegelema ja hoiaks korda. Juhtkonda pole ju algusel olemas.
Et nagu kui tuleks tekkit siis peaks otsima mingi juhtkonna sinna uue???Kes on asjadega kursis?
Locked