Tere, mängisin skyblocki ja läksin mobarenale ning kui surin läksin koju ja märkasin et mu asjad olid kadunud.
Ütlesin Dexodes'ele ta ei vastanud vastasin capsiga kuna need olid väga väga head asjad. Siis sain kicki tulin servu ning Dexodes pööras tähelepanu mulle. Ütlesin et mu asjad kadunud plaplaplaa ja siis tuli FunnyMannyMC sisse ja plaplapla kuidas juhtus? plaplaplaaa ss ütlesin enda enchantid (swordi labida kirka jms..) ja ta andis mulle palju halvemad ja saatsid nad per*e capsiga kuna olid tõesti head asjad, ja nüüd sain 30min banni.
FunnyMannyMC, Dexodes ja kõikidele teistele kes sees olid;
MA EI VALETANUD ENDA ASJADE JA ENCHANTIDE KOHTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Kaebus] Juhtkonnale (Dexodes, FunnyMannyMC)
Ka minu paremad sõbrad võivad kinnitada, et mul on 1000 diamond blocki, kuid sõnad ei ole alati tõestajateks. Võibolla tõesti sul need olid, kuid sul ei ole sellekohta korralikke tõendeid ja samuti ka meeskonnal, et sul neid ei olnud.Nick431 wrote:Olidki, valdo tõestas seda ju.
Dilemma, millega võikski vaidlema jääda. Mina sinu asemel oleks õnnelik olnud ka selle üle, mis tagasi sain, kuna nad ei oleks pidanud üldse midagi tagastama. See on kõigest bug ja enamustes serverites isegi hoiatatakse, et mob arenale jms kohtadesse mitte enda asjadega minna.
Vigadest õpitatakse... Lisaks, miks arvad, et sinu sõnu paneb uskuma mingi eriti solvav sõna? Tõesti arvad, et see nüüd paneb kedagi kaastunnet avaldama? Oleks omanik, ei pruugiks sa ilmselt serverisse tagasi saada, kuna nii palju mürki pole vaja kah välja sülitada.