Griif Netsman111
-
- Noor liige
mis seal enam vahet, ma kustutan pigem minecraft'i ära kui ootan seda "1 month, 4 days 38 minutes 8 seconds" veel, lol.. Natuke naljakalt pikk karistus sellise mõttetu asja eest mida oleks ala 5-10 minutiga korda teha. Aga jap, ajad on muutunud ja moded värgid-särgid samuti.
- - - Updated - - -
ning prica on niigi väga madalale langenud.
- - - Updated - - -
ning prica on niigi väga madalale langenud.
-
- Noor liige
Siis kui need netsmanid ja janised jne griifisid mind ja ma oleks koheselt nende peale kaevanud, siis nad oleks banni saanud, eksole? NOH, kellega kurat ma edasi oleks mänginud?
sest nad olid peaaegu ainukesed kes sees olid :P mileks ma nende peale kaevama hakkan, lel. Muidugi nad lõid pussama, aga siiski nad poleks kaevanud, kui nad oleks teadnud, et mul ka tõestused olemas
ma loodan 

Prical pole mängijaskonna suurus ammu tähtis olnud. Oluline on, et serveritest mürk saaks välja imetud, et korralikud inimesed rahus mängida saaks. Kas te tulete kuu pärast tagasi on juba teie otsustada. Tõesti natuke pikk karistus aeg väikese serveri juures, kuid vaevalt teid pahanduste tegemisse tagasi igatsetakse.Denis Pavlov wrote:Siis kui need netsmanid ja janised jne griifisid mind ja ma oleks koheselt nende peale kaevanud, siis nad oleks banni saanud, eksole? NOH, kellega kurat ma edasi oleks mänginud?sest nad olid peaaegu ainukesed kes sees olid :P mileks ma nende peale kaevama hakkan, lel. Muidugi nad lõid pussama, aga siiski nad poleks kaevanud, kui nad oleks teadnud, et mul ka tõestused olemas
ma loodan
![]()
-
- Noor liige
mai usu, et seda päris mürgiks nimetada saab, lihtsalt üks väike konflikt
mürk oleks pigem hack'imine või muud asjad. Ning see konflik puudutas ainult meid, mitte teisi mängijaid. Karistus võib jääda jah, aga seda võiks veidike lühemaks teha, mitte mingi 5 nädalat
selline hunjakk mul esimest korda pricas olnud, arvasin, et nad võtavad ka seda naljaga, kuna ma võtsin enda kodu griifimist ka rohkem naljaga ja muide ma neid eriti ei griifinud ka, ainult vett ja laavat nende maa äärepeale, sisse nagunii midagi teha ei saanud 

-
- Noor liige
huvitav küll, kuidas teisiti? oleksin pidanud nende peale kaebama, et NAD banni saaksid? Ma ei tahtnud, et kumbki osapool mängu keelu saaks, vno vähemalt nii pikaks ajaks.. Kui mõlemad on juba selle naljaka olukorraga leppinud, siis võiksid, sina, TweeTY (btw mulle meeldib su nimi
) arusaada sellest, mitte enda reegleid siin näkku toppida või karmi kutti mängida..

Esiteks nimeta üks "tema" reegel? Teiseks ei oleks ta pidanud üldse kellegile banni panema, kui sa oleks algselt teatand taolisest juhtumist ning omalt poolt palunud banni mitte panna, mille alusel ta oleks saanud otsustada, kas seda panna või mitte. Kuna te olete mõlemad ühe puuga löödud, siis parem on prical ilma teieta.Denis Pavlov wrote:huvitav küll, kuidas teisiti? oleksin pidanud nende peale kaebama, et NAD banni saaksid? Ma ei tahtnud, et kumbki osapool mängu keelu saaks, vno vähemalt nii pikaks ajaks.. Kui mõlemad on juba selle naljaka olukorraga leppinud, siis võiksid, sina, TweeTY (btw mulle meeldib su nimi) arusaada sellest, mitte enda reegleid siin näkku toppida või karmi kutti mängida..
Sina tee enne minecraft survival üld reeglid selgeks, kui hakkad siin "Oma reeglitest" rääkima.
-
- Noor liige
ma ei mõelnud otseses mõttes "tema reeglid", aga jamh
mõttega ma siis üldse kelleleg kaevan midag, kui ei taha, et too isik banni saaks, lihtsalt niisama? :P nah, nii oli lõbusam, ning nad ise ka naersid ja viskasid nalja selle üle.
- - - Updated - - -
"siis parem on prical ilma teieta." ma täpselt ei tea kas see tähendas, et parem on juhtkonnal või mängijatel, kui mängijatel, siis usun, et kindlasti mitte, sest niipaljud kes seal parasjagu mängsid, sain pmt kõikidega hästi läbi kes vähegi chat'is vastasid
( huvitav kas mul oleks üldse mõtet sinna unban avaldust teha? :P )

- - - Updated - - -
"siis parem on prical ilma teieta." ma täpselt ei tea kas see tähendas, et parem on juhtkonnal või mängijatel, kui mängijatel, siis usun, et kindlasti mitte, sest niipaljud kes seal parasjagu mängsid, sain pmt kõikidega hästi läbi kes vähegi chat'is vastasid

Denis Pavlov wrote:ma ei mõelnud otseses mõttes "tema reeglid", aga jamhmõttega ma siis üldse kelleleg kaevan midag, kui ei taha, et too isik banni saaks, lihtsalt niisama? :P nah, nii oli lõbusam, ning nad ise ka naersid ja viskasid nalja selle üle.
- - - Updated - - -
"siis parem on prical ilma teieta." ma täpselt ei tea kas see tähendas, et parem on juhtkonnal või mängijatel, kui mängijatel, siis usun, et kindlasti mitte, sest niipaljud kes seal parasjagu mängsid, sain pmt kõikidega hästi läbi kes vähegi chat'is vastasid( huvitav kas mul oleks üldse mõtet sinna unban avaldust teha? :P )
Kui te kellegile banni ei tahtnud, siis poleks pidanud ka kaebusi kirjutama. Serveri korrahoidjad ei ole siin mingid koristajad, et teie rooja likiveerida. Enamustes serverites saaksite oma tegude eest adminiks kah, kuid see ei ole siin selline koht.TweeTy wrote:Ma ei tee teie banni aega lühemaks...[/B]
Sa võid unban avalduse teha, kuna Tweety võib siiski meelt muuta, kui see avaldus suudab teda ringi mõtlema panna.
-
- Noor liige