[Kaebus] Mervyn'i kohta.

Locked
Nick431
Liige

[Kaebus] Mervyn'i kohta.

Post by Nick431 »

Hei, läksin täna SkyBlocki pelama ja vaatasin islandi'te toppi ning nägin et seal on Mervyn'i island kõige ees SkyBlocki leveliga 17290.00 mida ehitaks igaüks oma 7 kuud kuigi servus on uus map ning kuna on ta Adminstraator olen ma üsna veendunud et ta kasutas world edit'it, mida ta ei tohiks sest see oleks teiste suhtes ebaaus. Pilti ma küll üles ei saa panna aga tõestus on kui lähte serverisse ja SkyBlocki siis teete /is top ja näete et Mervyn on seal esimene islandi leveliga 17290.00.
ArmyOps
Vaatleja

Post by ArmyOps »

Kuna Mervyn ei mängi otseselt skyblokci ega survivalit, siis on iseenesest selge, et ta ei ehitanud ka sinna midagi vajalikku enda saarega uhkustamiseks. Pigem on tal seal mingi spawn ehitus projekt või kes teab mis. Lisaks on ta serveri vanim administraator, kes on Pricat toetanud ehk isegi terve selle ülesoleku aja ning kahtlen, et tal on vajadus ennast teistest paremaks pidada.
Ma ei muretseks selle pärast, et ta nüüd kasutab mingeid õiguseid ära. Kindlasti on tal endalgi mingi selgitus olemas, kuid ma ei leia, et tal on kohustus enda tegu selgitada. Kindlasti ei püsi see level tal seal vast kaua ning peagi on see top list taas korras.
Nick431
Liige

Post by Nick431 »

Olgu, probleem lahendatud kuna teda pole enam top listis võite teema lukku panna.
Mervyn

Post by Mervyn »

lol mida teemat :D
Image
Image
Image
Image
Locked