Sain siis täna jaili, kuna tapsin selle Gamehiti ära. Siis ta hakkas oma sõpradega mu ümbrust kontrollima ja veel hakkasid chestist asju võtma ja hakkasid dropima. Leidsid mu tunneli kaevandused ütlesid x-ray KUNA MUL POLE TORCHE -.- ja sellepärast panevad varsti mulle bänn ja edasi läks palju jut tu ja se ta parim sõber hoareyou9099 hakkas mulle siukest juttu rääkima + GameHiti asjad olid mul kotis siis ta hakkas kukutama mind jaili ja sain surma kaotasin oma exp ja asju suht palju.Ja ta ei ole viisakas suht palju ropendab ja ta sõber dark_energia paneb lampi mute ja muid värke ja ropendab samamoodi nagu gamehit jne. Loodab ,et saad aru miks tema ja ta sõbrad normaalsed pole

- - - Updated - - -
Pilt on suht halvasti näga nii ,et tõlgin mis ta mulle ütles Hoareyou kirjutas mulle :Sa saad bann anna asjad mulle tee ip resett tule teise inimesena sisse ja annan sulle asjad tagasi siuksed toredad ideed on sealkarlito123 wrote:Tere !
Sain siis täna jaili, kuna tapsin selle Gamehiti ära. Siis ta hakkas oma sõpradega mu ümbrust kontrollima ja veel hakkasid chestist asju võtma ja hakkasid dropima. Leidsid mu tunneli kaevandused ütlesid x-ray KUNA MUL POLE TORCHE -.- ja sellepärast panevad varsti mulle bänn ja edasi läks palju jut tu ja se ta parim sõber hoareyou9099 hakkas mulle siukest juttu rääkima + GameHiti asjad olid mul kotis siis ta hakkas kukutama mind jaili ja sain surma kaotasin oma exp ja asju suht palju.Ja ta ei ole viisakas suht palju ropendab ja ta sõber dark_energia paneb lampi mute ja muid värke ja ropendab samamoodi nagu gamehit jne. Loodab ,et saad aru miks tema ja ta sõbrad normaalsed pole![]()