Prica otsib abistajat #5
-
- Noor liige
Nimi: Janno
Mängunimi: Noobmees123
Vanus: 13
Kas käid koolis (klass) või töötad: Otepää Gümnaasium 7B
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): 1 aasta
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): üle poole aasta
Lisainfo enda kohta: Olen abivalmis ja aitan alati.
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Sest olen suhteliselt aktiivne prica mincraft serveris.
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): 3h serveris peaaegu et igapäev.
Soovitaja: heamees ja vb teisigi veel !
Mängunimi: Noobmees123
Kas käid koolis (klass) või töötad: Otepää Gümnaasium 7B
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): 1 aasta
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): üle poole aasta
Lisainfo enda kohta: Olen abivalmis ja aitan alati.
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Sest olen suhteliselt aktiivne prica mincraft serveris.
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): 3h serveris peaaegu et igapäev.
Soovitaja: heamees ja vb teisigi veel !
Nimi: Kevin
Mängunimi: puuksukott123
Kas käid koolis (klass) või töötad: Lõpetasin 2013. aastal 6. klassi.
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): ~2-3 aastat.
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): Paar nädalat.
Lisainfo enda kohta: Olen sportlik, väga energiline, kui vaja, võin olla väga viisakas ja sõbralik.
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Sest olen aktiivne, olen omand mitut serverit (+ mitmes serveris Moderaator/Administraator), oskan pmst. kõike commandeid. Enamus kandideerijad ei taju eriti asja, kuid tähtis on osavõtt.
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): ~ 3-7 h päevas.
Soovitaja: Keegi, otsustasin ise kandideerida.
Mängunimi: puuksukott123
Kas käid koolis (klass) või töötad: Lõpetasin 2013. aastal 6. klassi.
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): ~2-3 aastat.
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): Paar nädalat.
Lisainfo enda kohta: Olen sportlik, väga energiline, kui vaja, võin olla väga viisakas ja sõbralik.
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Sest olen aktiivne, olen omand mitut serverit (+ mitmes serveris Moderaator/Administraator), oskan pmst. kõike commandeid. Enamus kandideerijad ei taju eriti asja, kuid tähtis on osavõtt.
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): ~ 3-7 h päevas.
Soovitaja: Keegi, otsustasin ise kandideerida.
Tõsi ta on kahjuks, aga mis parata - olukord on selline. Hoolimata sellest on nö. ühenädala mehi ikka hulganisti. Tulevad servusse, ehitavad maja, heal juhul küla ja kaovad. Oleks rohkem stabiilseid mängijaid, siis saaks ka ühistööna midagi suuremat planeerida, mida teistel ka kena imetleda oleks. See nõuab aga kõvasti planeerimist, ressursse ning eelkõige kannatust, mida kahjuks paljudel ei jätku. Oma ego upitatakse teiste laimamisega, mõrvadega, ja griifimisega. Otse loomulikult ei kehti see kõigi kohta, aga protsent on siiski päris kõrge.Mervyn wrote:Melsu pole pooli nimesid näinud, kuna ta pole ise peaaegu 1 kuu serveris käinud![]()
Näeme Oktoobris

Nimi: Ardo
Mängunimi: artsuMC
Vanus: 16
Kas käid koolis (klass) või töötad: Septembrist 10. klass, ning suvel ikka 8 tunnised tööpäevad
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): alpha 1.1.2 st
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): mingi nädal
, ja kunagi ammu ka veel
Lisainfo enda kohta: Teen sporti, käin võistlusetel ja võidan medaleid. Vabal ajal mängin arvuti mänge. Põhikooli haridus olemas. Püjan korralik olla kuid vahel ikka ropendan.
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Kuna mul on ellnev kogemus nii adminina kui ka serverite hooldamisega.
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): 0-5 h päevas. See täitsa sõltub kuna ma ei planeeri oma päevi minecrafti järgi. Mul on ka oma elu ning kui on vaba aega siis mängin arvutite mänge. Ning mõni päev ei pruugi arvutisse jõudagi kui näiteks tööl käin, sest 8 tundi järiest rasket füüsilist tööd teha on suht raske. ja siis veel lähen õhtul peole. Et jah ei pruugi mõni päev palju mängida, aga kui pelan siis suht palju ja rohkem õhtuti ja öösel.
Soovitaja: Typhome
Eestikeel suht jama mul niiet kui vigu sees siis suht jama!
Mängunimi: artsuMC
Vanus: 16
Kas käid koolis (klass) või töötad: Septembrist 10. klass, ning suvel ikka 8 tunnised tööpäevad
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): alpha 1.1.2 st
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): mingi nädal

Lisainfo enda kohta: Teen sporti, käin võistlusetel ja võidan medaleid. Vabal ajal mängin arvuti mänge. Põhikooli haridus olemas. Püjan korralik olla kuid vahel ikka ropendan.
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Kuna mul on ellnev kogemus nii adminina kui ka serverite hooldamisega.
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): 0-5 h päevas. See täitsa sõltub kuna ma ei planeeri oma päevi minecrafti järgi. Mul on ka oma elu ning kui on vaba aega siis mängin arvutite mänge. Ning mõni päev ei pruugi arvutisse jõudagi kui näiteks tööl käin, sest 8 tundi järiest rasket füüsilist tööd teha on suht raske. ja siis veel lähen õhtul peole. Et jah ei pruugi mõni päev palju mängida, aga kui pelan siis suht palju ja rohkem õhtuti ja öösel.
Soovitaja: Typhome
Eestikeel suht jama mul niiet kui vigu sees siis suht jama!
Nimi:Reynold - Marcus
Mängunimi:Reynts
Vanus:13
Kas käid koolis (klass) või töötad:7 klass algab
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): 1.8st
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes):aasta vist nyyd
Lisainfo enda kohta:jooksen teen sporti ja jõusaalis käin
Miks me peaksime su abistajaks valima?:sest ma olen abistaja olnud.Olen abivalmis ja tubli mees
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms):2 tundi või isegi rohkem
Soovitaja:Pole
Mängunimi:Reynts
Vanus:13
Kas käid koolis (klass) või töötad:7 klass algab

Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): 1.8st
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes):aasta vist nyyd
Lisainfo enda kohta:jooksen teen sporti ja jõusaalis käin
Miks me peaksime su abistajaks valima?:sest ma olen abistaja olnud.Olen abivalmis ja tubli mees
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms):2 tundi või isegi rohkem
Soovitaja:Pole
Nimi: Kermo
Mängunimi: armuto
Kas käid koolis (klass) või töötad: Koolis Praegu 7 aga lähen edasi 8 arvan
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): umbes aasta-2
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): päris kaua aga siis ei saanud minecrafti tööle ja ei saanud kaua sees käia nyyd proovin olla
Lisainfo enda kohta: Olen olnud ennem Vip+ siis tegin serverist video ja olen viisakas kes teab peaaegu kõike käsklusi mida vaja läheb
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Sest ma oskan abistaja olla ja aitan teisi meeledi isegi omanikke
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): No proovin olla umbes 2h või siis vähemalt tund ja siis hiljem veel
Soovitaja:No mõtlesin et teha ja nüüd tegingi sest ma olin vip+ ja mõtlesin et mul on lootust.
Mängunimi: armuto
Kas käid koolis (klass) või töötad: Koolis Praegu 7 aga lähen edasi 8 arvan
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): umbes aasta-2
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): päris kaua aga siis ei saanud minecrafti tööle ja ei saanud kaua sees käia nyyd proovin olla
Lisainfo enda kohta: Olen olnud ennem Vip+ siis tegin serverist video ja olen viisakas kes teab peaaegu kõike käsklusi mida vaja läheb
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Sest ma oskan abistaja olla ja aitan teisi meeledi isegi omanikke
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): No proovin olla umbes 2h või siis vähemalt tund ja siis hiljem veel
Soovitaja:No mõtlesin et teha ja nüüd tegingi sest ma olin vip+ ja mõtlesin et mul on lootust.
-
- Vaatleja
Nimi: Kristel
Mängunimi: CoolGirlCool
Vanus: 12
Kas käid koolis (klass) või töötad: Koolis, lähen 6-ndasse
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): Ehm.. üle aasta
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): Ehk aasta? Päris kindel ei ole.
Lisainfo enda kohta: Olen sõbralik, vahest lähen liiga kiiresti tujust ära aga üritan seda parandada. Üldiselt rõõmsameelne, vähemalt üritan olla.
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Peaksite? Keegi pole käskinud, see on teie enda vaba valik.
Kuigi, ennem olin abistaja ja ehk on veel lootust?
Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): Suvel ma ei oska öelda, no mingi 2-3h ikka peaksin sees olema. Enam ei ole selline arvuti friik nagu ennem olin seega ei ole 24/7 sees.
Soovitaja: Hmmhmm.. Ei oska öelda.
Mängunimi: CoolGirlCool
Vanus: 12
Kas käid koolis (klass) või töötad: Koolis, lähen 6-ndasse
Kaua oled minecraftis mänginud (umbes): Ehm.. üle aasta
Kaua oled Prica serveris mänginud (umbes): Ehk aasta? Päris kindel ei ole.
Lisainfo enda kohta: Olen sõbralik, vahest lähen liiga kiiresti tujust ära aga üritan seda parandada. Üldiselt rõõmsameelne, vähemalt üritan olla.
Miks me peaksime su abistajaks valima?: Peaksite? Keegi pole käskinud, see on teie enda vaba valik.

Kui aktiivne sa oled serveris? (Nt 2h päevas jms): Suvel ma ei oska öelda, no mingi 2-3h ikka peaksin sees olema. Enam ei ole selline arvuti friik nagu ennem olin seega ei ole 24/7 sees.
Soovitaja: Hmmhmm.. Ei oska öelda.