unban avaldus :(

Locked
karluks10
Uustulnuk

unban avaldus :(

Post by karluks10 »

Mängunimi:minecraft
Millal ban pandi? (Päev ja umbkaudne kellaaeg):reede,kell:17:50(umbes).
Kauaks banni pandi?:ma arvan et ban on eluks ajaks kuna ei öelnud kui kauaks. :(
Kes bannis?:Mervyn
Põhjus miks sind banniti:x-ray :(
Miks tegid seda, mille pärast sind banniti?:ma ei teinud seda see oli mu vend, kui kakalt tagasi jõudsin nägin pilti kus oli :banned põhjuseks oli x-ray :(
Miks soovid bannist lahti saada?: sest see on parim server mida olen näind ja tahaks veel mängida luban olla hoolikam kõik need tunnid ma olin voodis ja nutsin samuti mu vend kes on nüüd sinikaid täis :( . palun ma sooviksin veel kord mängida kui te lubate.
Mervyn

Post by Mervyn »

Parim põhjus mida näinud olen.
Image
Image
Image
Image
karluks10
Uustulnuk

Post by karluks10 »

kas see tähendab et ma olen endiselt bannitud või võin tagasi tulla? :(
Martin

Post by Martin »

Pole ilus süüdistada oma venda, kuna tema tegelikult ei ole süüdi.
Harbinger
Vaatleja

Post by Harbinger »

See põhjus... Lihtsalt....

Kas sa käisid Hiinas vetsus, et vend jõuab otsida netist x-ray, selle alla laadida, siis veel Pricas ressursse hakata koguma ropult, banni saada ja siis rahulikult omi asju edasi teha ?
karluks10
Uustulnuk

Post by karluks10 »

ei käinud hiinas ja ta on süüdi sest ta on vist ikka vihane selle peale et soomes me käisime linna mäe lõbustus pargis ostsin 2 pileti värki et 2 korda sõita ja käisin ühe korra ära siis käisin teist korda :) ja ta ei saanudki siis läksime sugulaste juurde. ja ta on ikka vihane.
Harbinger
Vaatleja

Post by Harbinger »

Aga siis seleta mulle palun, et, kuidas ta nii kiirelt sai x-ray leitud ja laetud? Või oli see arvutis varem juba olemas?
karluks10
Uustulnuk

Post by karluks10 »

oli varem olemas selline asi nagu nodus sest mu suurem vend tahtis mängida ühes jamas servus ja olla parim seal sai isegi lennata nodusega täitsa jama ju ma ei tohtind seda ära ka kustutada ma aint vahetasin neid minecraft.jare ja mu väiksem vend vist vahetas need tagasi ja oli x-rayga :(
Harbinger
Vaatleja

Post by Harbinger »

Okei, enam ei saa ma mitte kui muhvigi aru ? Suurel vennal nodus ja väiksel x-ray ? Kust teab, et sa ise neid ei kasuta, kui abistajat või mode sees pole ?
karluks10
Uustulnuk

Post by karluks10 »

nodus on eraldi minecraft.jar kus on sees paljud cheat modid ja x-ray ka sest see ju suur cheat.
Martin

Post by Martin »

Suurem vend != Väiksem vend
Ürita veel nalja teha. Kui tahad tõesti minna serverisse, siis pead kas leppima eluaegse bänniga või bänni mahaostuga (Mis on juba kallim) + Samuti mingeid asju tagasi ei saa + VIP+ ilma.
karluks10
Uustulnuk

Post by karluks10 »

kui palju maksab banni mahaost?
Mervyn

Post by Mervyn »

X-ray eest (igavene ban) on see suht kallis.
Image
Image
Image
Image
Locked