Kes ei usu mind,minge vaadatake meervy kodukest,selline auklik küngas

MY BAD

EI,Mervyn wrote:See maja on mahajäetud - mina ei kasuta seda, typ ei kasuta seda ning zumup ei kasuta seda.
Ehk siis sa said lihtsalt niisama griefides banni (ivolat kaa).
Ma ütlesin sulle - paranda spawn ära ja ma annan sulle asjad tagasi - sinu vastus oli eitav.
Sa griefisid spawni ning üritasid teisi dünamiidiga tappa. Tegin sulle /invsee ning nägin, et sa olid omal terve koti dünamitte täis toppinud. Et mitte riskida sellega, et sa terve spawni ära griefid otsustasin sind ära tappa ja asjad eemaldada.
Kui sul on invsee, ss oleksid voinud paluda mul lihtsalt asjad ära anda (tntd) annan ära ja kui kahtlusad et j2tsin alles,uus invsee ? nh krt,ise sa ei usaldanud mind,ehk ei riskinud ja panid slay nii et GGMervyn wrote:See maja on mahajäetud - mina ei kasuta seda, typ ei kasuta seda ning zumup ei kasuta seda.
Ehk siis sa said lihtsalt niisama griefides banni (ivolat kaa).
Ma ütlesin sulle - paranda spawn ära ja ma annan sulle asjad tagasi - sinu vastus oli eitav.
Sa griefisid spawni ning üritasid teisi dünamiidiga tappa. Tegin sulle /invsee ning nägin, et sa olid omal terve koti dünamitte täis toppinud. Et mitte riskida sellega, et sa terve spawni ära griefid otsustasin sind ära tappa ja asjad eemaldada.
Haha,tema on see kes selle idee mulle pakkus lollpea,ta ei viitsi enam m2ngida servut,kuna koik asjad olid meil juba olemas,farmid,emc,rm,dm jne , ta pakkus välja havitada su kodu,kuna waypointid m2rgitud juba nii et GGMervyn wrote:GG on hoopis sulle ja Ivole, kuna te saite banni griefides mahajäetud maja
Poleks Ivo sind kuulanud, siis saaks ta ilusti edasi mängida.