Kaebus juhtkonna poole

Moderators: Martin, Martin

Locked
Anno Lehola
Noor liige

Kaebus juhtkonna poole

Post by Anno Lehola »

Image
Pildil on tõestus, et ühtegi abistajat, ühtegi mode ega ühtegi admini ei ole sees.
Miks abistajaid valitakse, kui kedagi isegi sees pole, kui neid vaja?
Ma reaalselt vajan serveris abi, nõu ja assisteerimist, sest mu alal on jälle griifitud.
Mind ei kuulata ega võeta nõusse, ning aetakse ülesandeid teiste peale, kui vajan netheris oma väravale kaitset.
Mis nagu toimub?
Miks on nii, et kui adminid või moded sees, siis reageerib ainult mervyn või blackraven? Või kui kogu juhtkond sees... siis korraga... kui serveris 5 inimest.
Ma sooviksin vastuseid antud teemale. Tehke ajakava, mil keegi sees saab olla ja olgu toetus.. nõu ja abi alati saada..
P.s Mu kaebus põhineb kogemusele. Istun 8-st hommikul kella 23-ni serveris ja jälgin olukorda.
Image

TweeTy
Huviline

Post by TweeTy »

Kõigil meist on ka eraelu, me ei ela ainult minecraftis.
ma ainuke nuub

ArmyOps
Vaatleja

Post by ArmyOps »

Anno Lehola wrote:Image
Pildil on tõestus, et ühtegi abistajat, ühtegi mode ega ühtegi admini ei ole sees.
Miks abistajaid valitakse, kui kedagi isegi sees pole, kui neid vaja?
Ma reaalselt vajan serveris abi, nõu ja assisteerimist, sest mu alal on jälle griifitud.
Mind ei kuulata ega võeta nõusse, ning aetakse ülesandeid teiste peale, kui vajan netheris oma väravale kaitset.
Mis nagu toimub?
Miks on nii, et kui adminid või moded sees, siis reageerib ainult mervyn või blackraven? Või kui kogu juhtkond sees... siis korraga... kui serveris 5 inimest.
Ma sooviksin vastuseid antud teemale. Tehke ajakava, mil keegi sees saab olla ja olgu toetus.. nõu ja abi alati saada..
P.s Mu kaebus põhineb kogemusele. Istun 8-st hommikul kella 23-ni serveris ja jälgin olukorda.
Abistaja, mode, admini töö ei ole lepinguline, kus on kindel graafik paika pandud. See on vabakutseline kohustus, kuhu valitakse välja need, kes tõesti ka midagi tajuvad.
Ei ole õigust määrata kellegile tunnigraafikut, kes on vabatahtlikult kandideerinud kedagi aitama. Sina kusagil kunagi kandideerid, nõuan sult kindlasti 24/7 sees istumist, ilma joogi, söögi ja uneta.

Anno Lehola
Noor liige

Post by Anno Lehola »

Pärast mu kaebust oli krapsti kolm juhtkonna liiget sees. On see juhus ja kokkusattumus @ArmyOps ?
Image

TweeTy
Huviline

Post by TweeTy »

Anno Lehola wrote:Pärast mu kaebust oli krapsti kolm juhtkonna liiget sees. On see juhus ja kokkusattumus @ArmyOps ?
Juhus.
ma ainuke nuub

ArmyOps
Vaatleja

Post by ArmyOps »

Anno Lehola wrote:Pärast mu kaebust oli krapsti kolm juhtkonna liiget sees. On see juhus ja kokkusattumus @ArmyOps ?
Pigem nagu jah kokkusattumus. Ma võin ju juhtkonnas olla, kuid mind ei puuduta survival karvavõrdki. Käin vaid paar korda päevas vaatamas ftb alafoorumeid, kuid sealjuures viskan pilgu tavaliselt peale ka teistele teemadele, mis tunduvad olevat huvitavad.
Võtsin vaid sõna, kuna nägin, et olukorrast on liiga valesti aru saadud. Oma loogika kohaselt võiksid sa koolist palka kah küsima hakata, kuna sul on kellaajaline kohale minek, kohustuslikud tunnid ja lisatöö peale koolipäeva. Pole vaja hädaldada millegi kallal, mida te ka ise ei suudaks toime viia.

Locked