Mängunimi: _Gh0st89_
Millal ban pandi? (Päev ja umbkaudne kellaaeg): 29.03.2015 12.00
Kauaks banni pandi? 2 nädalat
Kes bannis? Zedpenguin
Põhjus miks sind banniti: Niiöelda " X-ray "
Miks tegid seda, mille pärast sind banniti? Sooviksingi isiklikult Zedpenguinilt seletust kust kohast tema seda arvab ,et mina "X-rayd" kasutan. Kui tema tegeleb enda tööga ehk modereerimisega siis jah võibolla pole temal aega vaadata youtubes-t videosid minecrafti kohta ja õppida taktikaid kuidas järjest paremini ja paremini diamondeid leida ja maju ehitada. Ma olen mänginud minecrafti rohkem kui 2 aastat ja minu lemmik tegevus on diamondite otsimine, sest see tunne kui sa leiad diamondi on väga muhe.. Kui Zedpenguin soovib siis võin ma isiklikult enda aega kulutada ja õpetada talle vähemalt 20 erinevat viisi kuidas diamondeid otsida. Ja kui ta kahtlustab seda ,et kust ma niipalju diamondeid sain siis 2 päevaga, õnn level 3 kirkaga on diamondeid koguda nagu kukemäng.
Miks soovid bannist lahti saada? umbes 3 päeva tagasi ma toetasin teie serverit 3 euroga soetades endale eliidi. Teie server meeldib mulle väga ja seal on hea ja rahulik mängida, seltskond on tore ja vahepeal saab natukene nalja ka. Ma peaksin olema natukene soe peast kui ma ostaksin eliidi ( see annab palju erinevaid lisasid millega saab diamond asju ) ja kasutaksin X-rayd. Mängu mõte kaoks täiesti ära ja sellel ei oleks pointi.
Kokkuvõttes, ma soovin jätkata teie serveris mängimist, ehitada seal maju, käia koos sõpradega kaevandamas ja teha palju muud lahedat.
Vastust ootama jäädes
-Ghost
- - - Updated - - -
BUMP!
- - - Updated - - -
BUMP!
- - - Updated - - -
Bump!
- - - Updated - - -
Bump!
Unban taotlus _Gh0st89_ -le
- Enderkillerz
- Liige
Mul lihtsalt vedas selle 1 käiguga, kõigepealt lähed suvakast kohast maa alla kuni 6 blocki sügavuseni, siis kaevandad edasi umbes 15-30 bloccki, peale seda lähed 10-15 bloccki vasakule ja paar bloccki ülesse poole ja kaevandad edasi niikaua kuni midagi leiad. kui ei leia siis lähed allapoole paar bloccki ja käid uuesti sama tee läbi. See oli vist meetod mida ma kasutasin too kord, tavaliselt ma kaevandan kas 5 bloccki edasi ja 2 bloccki paremale, 5 bloccki tagasi ja jälle 2 bloccki paremale. Teen selliseid tulpe, ma juba tajun seda asja, mul lihtsalt tohutult vedas sellega mis seal oli. Kui teile sellised kaevandamised ei sobi siis ma luban ,et peale unbani ma kaevandaksin diamondit kõige tavalisemal viisil (Nii leiab diamondit lihtsalt umbes 70% vähem). Ma väga vabandan kui te kahtlustate X-rayd, teie otsus ei ole minu valida ma lihtsalt sooviksin teie serveris mängimist jätkata..TweeTy wrote:
Need sinised on diamondid. Ei ole vist väga tavaliseld käigud, vms?
- - - Updated - - -
Minecrafti mapid on kõik erinevad aga maa all diamondid spawnivad ikkagi suht samamoodi, võite ise kontrollida kui tahate.
Nagu ma ütlesin, 1. Vedu 2. Ma ei liialda, olen leidnud vähemalt 100 000 diamondit ja ma tean kuidas need spawnivad, need on nagu taskutes, täpselt samamoodi. Kui sa leiad 1. kaevandad lambist õigesse kohta ja leiad 2. diamondi, siis leiad juba palju rohkem teistest kohtadest.TweeTy wrote:Need käigud on ikka päris sarnased X-Rayle. Sa kaevandad otse ja siis keerad suvalt vasakule/paremale ja leiad sealt täpselt diamondi? Sul pole ühtegi eksimust, kust sa oleksid valesti keeranund.
Ma luban ,et kui unbanni saan siis ei tekita teile nii kahtlaseid asju.